Sobre / About

Innova Vista, aquest es el nom de l’empresa de nova creació avalada per 35 anys d’experiència en el sector dels tancaments en alumini i PVC, que la seva incorporació representa un salt qualitatiu en el marc global dels tancaments exteriors, d’alumini, PVC i fusta. Innova Vista vol representar així una icona pel que fa la qualitat final del producte, en part gràcies a la col·laboració de grans professionals i empreses, tot oferint un servei proper, professional i durador.

Compromís i el producte final

El que vol precisament Innova Vista és fer del servei i de la qualitat del producte una aposta segura pels seus clients, oferint tota l’ajuda possible en l’assessorament pel que fa als tancaments, prestant-nos a la més precisa personalització que vol el client oferint una solució difícilment superable en el mercat de finestres, portes, tancaments de terrasses, verandes, baranes d’alumini, etc.

Una garantia de confiança

Tenim els ulls ficats en les ultimes novetats tant a nivell de materials com necessitats tècniques en compliments del CTE i marcatge CE, certificació obligada per la Comissió Europea que garanteix la conformitat d’un producte vers tots els requisits imposats al fabricant per les directives provinents de la UE. Sense aquest marcatge CE, cap fabricant pot comercialitzar finestres o portes exteriors. de la humitat i del soroll.

Innova Vista, una aposta segura

PERSONES AL SERVEI DE PERSONES